Amb data del 25 de Febrer del 2024, un total de 10 competidors del nostre club es van donar cita a Terrassa, en la instal·lacions del Club Natació Terrassa.

Adrian G., Hamza E., Aisha F., Jan O., Ingrid G., Gerad G., Laia S., Celia M., Pablo M. i Andreu S. van ser els nostres representants, tots ells amb bona feina i millorant les actuacions anteriors.

Destaquem a Laia S. que tranquil 2a en la seva categoria Kata 12/13 anys MIXT fins a Verd/Blau i Andreu S. que acabo com a campió de la categoria Kata Cadet MIXT 14 a 16 anys des de blau.

Felicitacions a tots i a continuar millorant.

Con fecha del 25 de Febrero del 2024, un total de 10 competidores de nuestro club se dieron cita en Terrassa, en la instalaciones del Club Natación Terrassa.

Adrian G., Hamza E., Aisha F., Jan O., Ingrid G., Gerad G., Laia S., Celia M., Pablo M. y Andreu S. fueron nuestros representantes, todos ellos con buen trabajo y mejorando las actuaciones anteriores.

Destacamos a Laia S. que quedo 2ª en su categoría Kata 12/13 años MIXTO hasta Verde/Azul y Andreu S. que termino como campeón de la categoría Kata Cadete MIXTO 14 a 16 años desde azul.

Felicitaciones a todos y a seguir mejorando.