El pròxim dia 3 de Juny tots els nostres alumnes estan convocats a participar en el nostre anual campionat d'iniciació a la competició per als graus mes baixets (blancs, etc..)

El nostre objectiu és el de donar a conèixer les possibilitats de la practica esportiva del nostre benvolgut art marcial. I que els petits puguin lliurement decidir si val la pena mesurar-se contra altres iguals o si prefereixen només dedicar-se a la millora de les seves aptituds sense necessitat de comparació amb altres persones de la seva mateixa edat o grau.

Diversos clubs han confirmat la seva participació, demostrant així que aquest esdeveniment és una font inesgotable de futurs competidors catalans.

La junta del Club Kiritsu de Karate.

El próximo día 3 de Junio todos nuestros alumnos están convocados a participar en nuestro anual campeonato de iniciación a la competición para los grados mas bajitos (blancos, etc..)

Nuestro objetivo es el de dar a conocer las posibilidades de la practica deportiva de nuestro querido arte marcial. Y que los pequeños puedan libremente decidir si merece la pena medirse contra otros iguales o si prefieren solo dedicarse a la mejora de sus aptitudes sin necesidad de comparación con otras personas de su misma edad o grado.

Varios clubes han confirmado su participación, demostrando así que este evento es una fuente inagotable de futuros competidores catalanes.

La junta del Club Kiritsu de Karate.